Social Free Face, Liberal Youth, Embers, Suicide Pride
HungaryGyőr/V2 Music Pub
Szombat délután 4-es vonattal indultunk Kelenföldről. 7 fős társaságunkat nem hatotta meg az a közel másfél óra utazás, amit együtt, vonaton ülve kell tölteni. Leszálláskor betértünk az Iparos kocsmába, majd átléptünk a Nyúli kocsmába, majd még a Koccintóst megcélozva inkább egy görög kajáldába ittuk a 2/1-es kólaborost 210 Ft-ért a dunaparton.

Hajóra érkezéskor már ment a Suicide Pride. Öröm látni hogy Csornán is van zenei élet, viszont továbbra is zavaró ez az egész, ahogy a youtubeon látták, a hazai pálya alakjai egymást elszórakoztatva, "nagy arcolással" fűszerezve nyomták a táncteret. Végülis jobb mintha senki se mozogna, de a rasta gyerek továbbra is irritál. Az est további részén nem is igen láttam őt szerencsére.Felesleges lenne a zenekarokat - Dont Say a Word, Social Free Face, Liberal Youth, Embers - külön kivesézni. Mindegyik remek hangulatú műsort nyomott, semmi kivetnivaló. Persze voltak olyan arcok akik durvábban, furcsábban nyomták a "táncot". néha eltoltam őket A ponttól B pontig.

A jó hangulat végig megvolt, pár alak szépen felpakolt a 94 kilómmal a tömeg tetejére ahol párszor úgy éreztem lefogok esni a földre ezért feljebb szerettem volna rúgni magamat, sajnos 2 embert arcba is tapostam. Tőlük ezúton is elnézést kérek (bár ugyse olvassák).

Koncertek végeztével a másik terembe a pult mellett cd-ket szerettünk volna hallgatni, de igen foghíjasan pakolták a nótáinkat. fél 4 körül indulóra fogtuk a témát, kicsit megfáradt mindenki. Zolika egy lánnyal csókolózás közben elaludt.

A vasútra menet szerencsére belefutottunk egy hamburgeresbe, ahol 550 ft-ért duplahúsos szendvicset kaptunk fél perc alatt. 04:41-kor már a vonaton ültünk és annyira vártam az indulást, hogy azonnal bealudtam. Szerencsére Sebi és Tity felkeltett Kelenföldön.

A BKV átszervezett járatai miatt elég volt csak felpattanni a 141-es buszra, ami szinte a ház előtt dobott le. Az más tészta, hogy az 58-as busz a Savoya parkig most nem 10 percenként, hanem fél óránként jár, nameg szinte minden járat száma megváltozott, csakhogy káosz és aranchia legyen az agyunkban.
András Barth | 15 sep 2008

Flyer:

Random photos - 2023