UK City Invasion 2008 :Agnostic Front, US Bombs, MDC, The Bones, Deadline, Random Hand
United KingdomBolton/Soundhouse
Vasárnap reggel meló, du 1 után nem sokkal értem haza, gyors zuhany, aztán indulás a vasútra. Vittem két sört magammal, de a vonat úgy berepített, hogy csak az egyiket tudtam meginni.
Agnostic Front Árpi módra......

Megérkeztem Eustonra és úgy döntöttem, sétálok a helyig, mert nincs messze. Út közben kajálok valamit, meg megiszom a sört.... kerestem valami angolos kajalehetőséget, majd kikötöttem a Burger Kingben:)) Ott meg magamba töltöttem egy hatalmas kávét (itt bazzeg a normális adag kb 3 deci, ha nagyot kérsz véletlenül, ihatod a fél literes fekete meleg vizet....) szal utána újra az utcán, közben megittam a másik sörömet is. Kb a helyen kellet, hogy legyek, de sehol sem találtam, az érzés, hogy hugyoznom kell egyre erősebb lett! Köröztem az általam meghatározott célpont körül, de sehol sem talátam... Közben egyre kevésbé tudtam bármire is koncentrálni. Kezdett égető fájdalmat okozni a két sör meg a kávé a szervezetemben, ahogy kifelé kívánkozott... közben találtam egy bevásárló központot, gondoltam berongyolok oda, csak van egy slozi... megtaláltam a földszinten, pont szemben a szórakozóhely bejáratával! Dolgom végeztével besétáltam a buliba..

du 4 után valamivel érkeztem, valami zenekar zúzott a színpadon, elég hallgatható volt, de gondoltam körülnézek, szerzek egy sört! Megtaláltam a másik termet, ami kisebb volt, ott játszottak a punkosabb bandák, meg csapoltak guinnesst!!!! Így hát elkezdtem masszívan inni, bár próbáltam lassan, nehogy csúnya vége legyen..... a problémám az volt, h sosem tudtam ki játszik, ugyanis sehol semmi infót erre vonatkozóan nem találtam... néhány zenekarról: egy rancid jellegű zenekar, az énekes egy fúvós hangszerrel, ami olyan mint a trombita csak nagyobb:)) Elég hallgatható volt.... Másik: dob, nagybögő, meg egy szőke cicababa gitárral a nyakában:)) Ő énekelt is, meg egy szintis srác. Más: Ignite szerű hc kislány énekessel, aki egy teljesen más műfajba illő elöadással popsirázással:) Csak az mentette meg, hogy szanaszét volt varrva, mint a többség.. zenészek, nézők egyaránt! Nagyon komoly figurák voltak!! Kisszínpad: angol típusú új fiatalokból álló punkbanda, felejthető. Lánybanda, akik közül csak a dobos volt használható, a többiek elég gáz.... a zene is:))Az utolsó zenekar a két színpadon: MDC és Agnostic Front. Erre az időpontra sikerült Line Upot találnom, nem mintha már tudtam volna használni.... De eddigre már magamba pumpáltam jópár guinnesst, meg pár dupla whiskeyt:))) Uh valami érthetetlen oknál fogva MDC első nóta megtekintése után átmentem a másik terembe, hogy megnézzem Agnosticot, de ők még nem kezdtek...Ezután az utcán találtam magam, majdnem a vasúton..:))))

Felszálltam hát a vonatra, majd álomra szenderültem....... Nortempthonban ébredtem, ahol közölték, hogy ez volt az utolsó vonat, uh húzzak a picsába az állomásról, reggel próbáljak meg hazajutni..... fasza csípős angol éjszaka, az első vonattal haza meg faszán lekéstem volna a melómat......
uh nem csak a hazautazásom volt költséges, de ez a buli is, ugyanis kb egy sziget bérlet áráért hazahozott egy taxi:))))
na! okos vagyok???:)
PUNKSNOTDEAD!!
Árpád Gráfik | 22 apr 2008

Random photos - 2023