With Full Force - 2007
GermanyRoitzschjora/Flughafen
Már a szerda estét ott töltöttük a fesztiváltól 3-4 km-re egy kempingbe.. Magnózni akartunk a 20 euróból kibérelt helyünkön de a moslék tulaj sajnálta a wc-ből kihúzott áramot, ezért este 9kor már aludt mindenki..
Fesztiválozzunk német módra...

Csütörtökön délbe már a fesztivál bejáratánál, ahol egyik ismerősünk eltudott adni nekünk 70 euroért 2 jegyet. Másik két jegyünk ott várt a kasszába, amivel persze gondok voltak, mert nem volt kinyomtatva az e-mail, amit az illetékessel leveleztem (ott kint ez a módi, mindenki papirral a kezében ácsorgott a passos-vipes bódé elött, ahol órákig nem volt áram, ezért kiszolgálás sem). De mivel nálam volt a laptopom, ezért megtudtam nekik mutatni mi van.

Ezek után problémamentes volt a téma. Sajnos csak papir karszalag járt a sajtós témára, amit azonnal becseréltünk mert nekünk szövet kell. Hatalmas 3 sávos kocsisor aránylag gyorsan ment. Jó helyet sikerült találnunk, elöl a színpadoknál, szomszédnak aggregátor, magnó bedug.. fél óra múlva tönkre is ment. Ssebaj, mert volt közelbe látótávolságon belül egy sörsátor ahol jó zenék szóltak. Egyfajta bázisként szolgált számunkra.

Péntek hajnalba megjelentek Ricsiék két kocsival (de minek?:)), szerencsére körénk tudtak parkolni. Így már jobb volt a helyzet. Felesleges lenne kivesézni a zenekarokat:As I Lay Dying, Ektomorf, Brujeria, Hatebreed, Korn, Neaera, Earth Crisis, Lamb Of God, Sick Of It All, By NIght, Enter Shikari, Sworn Enemy, Walls Of Jericho, Terror, Unearth, Chimaira, Pro-Pain, Ill Nino, Slayer, Final Prayer, Barcode, Fear My Thoughts.

Sok zenekart lekéstünk, mert inkább a kocsinál ittunk. Utolsó nap már nem bírtuk a bort, ezért söröztünk. Hajnal 5-ig szólt a zene, de már mindenki kidőlt. Reggel 9-kor kelés, pakolás a sok talált tárgyat, majd lenyomni azt a kb 800 km-t ami előttünk volt.
András Barth | 21 sep 2007

Flyer:

Photos about the event »