III. Stagediving :Watch My Dying, Cadaveres, Replika, Bloodfeast, Angelus
HungaryBudapest/Kultiplex
Végre egy jó kis metál hétvége...rég nem volt példa arra, hogy a fesztiválos társaság együtt (összefújja a szemetet a szél címszó által vezérelve megint a Bógyóéknál) metál hétvégét tartson. Hiányzott is ez ám nagyon...:)

6 óra magasságában a Béla és a Peti társaságában érkezünk meg az albiba, (miközben tisztában vagyunk azzal, hogy egész este az előző buli sztorijait kell majd hallgatnunk... a szemeteknek tecccett a Hatebreed és az Unearth...mi se bántuk volna ha ott lehetünk) ahol már jó pár üveg vörösbor és cola várja, hogy boros-cola - t "főzzünk" belőlük. (jah remélem valaki elmondja majd, hogy ki az aki light-cola - val itta a nedűt:):)) A társaság nagyon jó...kb 20 fősre duzzad a "tömeg"...rég nem volt már ilyen jó házibuli az Alsóerdősoron...

Természetesen a háttérzenét Metál-Magnó, illetve ennek hiányában Metál-TV és Metál-PC szolgáltatja...alig halljuk egymás hangját...:) persze jön is a telefon, hogy hangosak vagyunk...(ilyen puhány szomszédokat...eszem megáll...de komolyan!!! Szombat este fél 8kor!!! Még ha hétfő este fél tizenkettő lenne megérteném...de így..mindegy...) alaposan sikerül elhajolnunk miközben mindenki a saját kedvenc számát kéri a DJ Bogyótól:) Mivel a Cadaveres-t nem szeretnénk lekésni, ezért fél 10 körül elindulunk a Kultiba.

Még mielőtt az "alig-hangos", "alig-részeg" 20 fős társaság elérné a villamost, kedves Tama barátom (miközben rókázni kísérem) közli velem, hogy annak ellenére, hogy sokat bulizunk együtt sosem látott még engem frissen borotválva...na köszi Tama!!! Jó fej vagy:) ígérem, hogy legközelebb sima-bőrűként fogsz látni inni:)

Megérkezünk Kultiba...kezd homályosulni a kép..mindenki csatak részeg már...pont a Cadaveresre érünk be...van ám tánci bőnyállal :) (csak megjegyzem, hogy a Bógyót kb 4 éve láttam ennyire alkohol hatása alatt pogózni mint most...pedig jópárszor rugtunk be az évek folyamán közösen). Azért a biztonság kedvéért még elbotorkálunk a pulthoz és rendelünk pár italt...(nem vagyok benne biztos, hogy szükségünk volt rá, de akkor és ott jól esett:) Mielőtt kezdődne a Watch My Dying pár csocsópartit lenyomunk a Bélával (ha jól emléxem ellenfelünk sem akad...persze csak ha jól emlékszem). Ez a banda biztos nagyon jól játszik...legalábbis jól szokott..mi már nem igazán vagyunk képben...inkább elmegyünk és iszunk még 1 felest...de csak a biztonság kedvéért...a Bélával bolondítjuk a népet, utólag is elnézést kérek a Béla nevében mindenkitől, akivel picit "hangosan" beszéltünk... Viszont oltári jól érezzük magunk... Olyan nem tudom hányóra körül nagy örömben van részem, hiszen megjönnek a Kultiba a Zsuzsiék és a szegedi "kompánia"... Ott is hagyom a Bélát valahol, valakivel de minek??? És inkább a Zsuzsimmal iszunk tovább...

Lassan - hogy mikor, azt egy ilyen buli után ne kérdezzétek - elindulunk hazafele, karöltve kedvesemmel - na jó nem kertelek...támogatjuk egymást rendesen...-. Mindamellet nagyon jó érzés látni, ahogy haladunk hazafele az úton kisebb ismerős arcokból álló csoportok beszélgetnek, valamiért olyan meghitt hangulat költözik ilyenkor az ember lelkébe...látva a sok részeg barátot :) Azt hiszem az ő nevükben is köszönjük a szervezőknek, hogy megint létrejöhetett ez a buli, és hogy sikerült "összecsődíteni" a metál zenét kedvelők kisebb csoportját, és külön köszönet az Alsóerdősor Hardcore-nak is, hogy megint egy oltári jó házibulit "rőffentettünk" össze!!! A legközelebbi rőffenésig is szevasztok, Szabi!
Szabolcs Fedor | 21 nov 2006

Random photos - 2023