Hatebreed, Unearth, Twelve Tribes, Hindoslem, Impending Fall
AustriaWien/Aréna
Gondoltam röviden, tömören összerakom félmondatokból ezt a pénteki, bécsi odacsapást, mivel gyönyörű és szép volt. Megérdemel egy nagy sírkövet emlékeink zűrös és halványuló temetőjében. Péntek révén tudtuk, hogy Pestről a Blaháról kikeveredni nem lesz kis feladat ezért már 4-kor indulót fújtunk a 8+1 fős kis csapatunknak mely már mondhatni a szokásos felállásban teszi tiszteletét a szomszédék buliaiban.

Tama - Panna - Hendrix - Fazypityu - VincentBalázs - Fazy - Zolika - Bandi + Petisofőr. Alapfeltételek: bor+zene legyen és gyerünk. Nagy nehezen kb 3/4 óra alatt kijutottunk végre a főfaluból és máris 130-cal repesztünk a győri Tesco felé ahol feltankoltunk euroból és enni-innivalóból.(+ le volt árazva a 3 kg-os kutyaeledel.. hát akkor már vegyünk Dabasi Tanárúr Manó nevű kutyájának 1 adagot! Zolika a pénztárnál 5 üveggel állva közölte is az ott dolgozó hölgynek, hogy ő éhes + szomjas:)

Szerencsére kis csúszással de kiérkeztünk az Arénához. Szakítottunk a jól megszokott témával, nem italoztunk a gépjárműnél, egyszerűen csak összeborogattunk boroskólát és lépés befelé. A bejáratnál azért csak megjelent a dabasi 15 fős társaság egy része. Persze az előre megvett jegyek egyikét Zozó jól elkeverte. De hamar helyrehoztuk a dolgot. Na takarodjunk be mert kezd a Twelve Tribes

Persze adtak fél literes műanyag poharakat a több liter italnak és ismét problémázás a fotógépem kapcsán. De minden problémát áthidalva persze hogy 4 felé ment mindenki. A Hatebreed merchpult a szokásos bejárattal szemben (nem voltak jó cuccok sajnos). A másik maradék zenekaroknak fenntartott pult jobbra a lépcsőn fent az emeleten. Összefutottam Pankával, Attilával aki Győrből mint tudjuk:). Majd TT után a szünetben lepasszoltam a fotóaparatot Pankának amíg ital után nézek a kisbuszunk tájékán. Persze mire visszaértem már nem volt sehol:) Ez így maradt az est végéig, úgyhogy "sok" jó képet tudtam készíteni az örökkévalóságnak:)

Az Unearth mindig is a showműsorairól volt vicces. Hangzásban nagyon ott volt. A nagyterem elöl tele volt. Nagyon jó hangulat, széttört-nyakunkba landolt boroskólákban úsztatott metál. Én elöl néztem, rugdostam, borultam végig az egészet. Így jobban esett minden korty ital:)A show meg csak ment. Fazyék elmondása szerint volt versenyfutás a gitárért a két zenekartag között. Sajnos én szinte minden ilyenről lemaradtam mert inkább bent pörögtem.:) 5-ös listán nálam max pontszám nekik.

Hatebreed betette a kaput rendesen a helyére. Vártuk a jó számokat és azok természetesen érkeztek is. Először a baloldalon toltuk aztán átpártoltunk Tamáékhoz a megszokott jobb oldalra. I will be heard-re szerettünk volna supermant futni de elmaradt mert már az elején megőrültek az emberek. Mindenki lökött mindenkit, pofonok, rugdosások de mindenki vette a lapot. Nem úgy mint Pesten, ahol izomharc és polókiállítás a menő. Nagyon nem tetszik hogy mindenhol lehet nagyon jól szórakozni de Pesten máris ütik az embert.

Eszméletlen jó hangulatú koncertek után - mivel nem igen lehet kint mit tenni - busz beindít és irány a pesti mocsok:) Zolikával elöl inni akartunk még... akkor miért ne?:) Többiek hébe-hóba hátrakérték a flakont, de nagyrészt nálunk dőlt a nedű. Sikeresen beparkoltunk egy OMV kúthoz, sofőrúr tankol, bemegy fizetni. Gyorsan szerencsésen félrészegen beraktam a busz hátuljába egy vödör homokot, gondoltam jól jön az még:)

Mivel hátul matattam, gondoltam megnézem megvan-e minden. Hát hiányzott a 35 euroért vásárolt Unearth zipzáros pullerem. 1 óra múltán esett le: kiesett a busznál mikor beszálltam? Az ideg csak pofozott, nekem egyre jobban fájt. A végén már Zolikához is alíg szóltam. Nagyban terveztem bánatomban melyik kocsmában hogy iszom le magam... kiszállás, elbúcsúzás.. Hendrix kilép és ott van a kezében a puller. Na ekkor már azt terveztem melyik kocsma és milyen szinten..örömömben:)

Persze az egészből nem lett semmi, mindenki haza, még pár pohár bor és alvás. Mert hát előttünk állt a szombat esti Stagediving...
András Barth | 21 nov 2006

Random photos - 2023