Kotta - 2006
HungaryHajdúböszörmény/Fürdőkert
Mivel spórolni kell a szabadsággal, csak péntek délután tudtam elindulni Hajdúböszörménybe. Rendes cégnél dolgozom, úgyhogy elengedtek fél 3-kor fél 6 helyett, így 4 órakor már zakatolt a vonat...

Este 9-re leértem a céltelepülést. Az utat megszakítottam Cegléden, Tityvel egy sörre. Szerencsére a fesztivál gyalog 5 percre van a vasúttól. Kis keveredés után végre sikerült átvennem a belépőmet, de azért kérdőre vontak mivel fotózom, hol a munkaeszközöm (mintha sok köze lenne hozzá).

Tavalyi sátorhelyemre szerettem volna letáborozni, de a talaj iszonyat kemény volt, a tábor nagy részét átredukálták a másik oldalra. Igyhát átcuccoltam majd irány a pult (szokásos sorrend:)). Laza 200-as tömeg szélén állva láthattam két rájátszásos számot a Kowalsky meg a Vegatól, majd inkább mászkálásra fogtam a dolgot. Az este 10-re kiírt Brainst megszerettem volna nézni de persze megint lecsúsztam a feléről. Azért a végét itt is elcsíptem a szembeni pultot támasztva. Sok dumálás és értetlenkedés után kezdett Karányi amit leginkább azért néztünk, mert máshol nem volt semmi. Összefutottunk Gombóccal és Rasta Dórival, majd közös megegyezés alapján távoztunk a sátorból. Inkább másik pult, beszélgetés (inkább ordítás egymással úgy ahogy illik). Messziről persze hallatszott a Ganxsta Zolee és a Kartel. Igazából nem is tudom mivel telt az este. Volt a koncertek után a fedett részen rockdiszkó féleség, ott ment a csocsó. A reggel 7-ig tartó zenebona utolsó 1 órája szörnyű volt. Süsü a sárkány, Mézga Géza meg egyéb "huu de poénos zenék" téma ment, amitől majdnem hánytam. A bent táncoló 4-5 ember mint valami debil, ugra-bugrált. Egyedüli örömöt Ervin idióta mozgása jelentette, azt jó volt nézni.

Mivel itt is vége lett, kiültünk a sörpadokra ordítani másokkal. Sikeresen lebuziztunk 2 gyereket. Ebből is vita kerekedett. Szerencsére senki se gondolta komolyan. Úgy délelőtt 10 fele kiválasztottam egy padot és elhajoltam rajta. A sátor alapból kilőve az égető nap miatt. Tity telefonjára keltem 11:32-kor. Akkor hát induljon a szombat.

Borok-sörök, teszt töltés Déneséknél rakás ajándékért. Kemény másfél órát ott töltöttem, kukoricát is kaptam. Majd belefutottam a Zöld sátor témába. HOPP, dvd-ről szól a zene. Na CD-t be, Do or Die felhangosít... végre végre! Ezért maradtunk itt is tesztet tölteni. Rendesek voltak, tömtek teával, nem zavarta öket a zene sem. Hegyivel és bongyor Simonnal ott ragadtunk.

Délután 5 fele erősen esőre állt a dolog, nagyon fújt a szél. Nem fogok szórakozni, leszedem a sátramat mielőtt teljesen elázik. Mivel nem fértem be az esti koncertek után sehova kocsiba ezért a 18:24-es vonattal elhagytam Hajdúböszörményt. Nem volt kedvem másnap másnaposan 4-5 órát vonatozni egyedül. Este fél 10-re Ceglédre értem. Tity és Imi kijött értem. Kaja, zuhany és 1 sör után eldölés az ágyon. Jófajta pihenős szombat lett a vége. Ilyen is kell néha, vagy május eleje óta nem volt részem ilyesmiben:) Next level: Azfeszt és Kaszanapok.
András Barth | 31 jul 2006

Photos about the event »