III: Tattoo Convention :Mystery Gang, Irigy Hónaljmirigy, Cherry Bomb, Where Is Cooper, Ski King, Paddy And The Rats, Cleo Viper, Lord Insanity
HungaryBudapest/Lurdy Ház
Idén már harmadik alkalommal rendezték meg az International Tattoo Convention-t a Lurdy ház kiállító csarnokában. Már az első rendezvény is kimagaslóan színvonalasra sikerült de mára már teljesen kiforrott és letisztult lett az egész. A programok, az elrendezés, a design és minden nagyon profi módon lett megvalósítva. Érdekes látni, hogy a helyszín felé haladva is mennyi tetovált, extrém ember kóborol az üzletközpontban.

A sorbanállás után mindenki kapott még ajándékba egy Tat2max magazint is , ami mostanában számomra a legigényesebb ebben a kategóriában. Beérkezve elkezdtem felmérni a terepet és meglátogatni a standokat. Rengeteg kiváló művész volt megtalálható hazánkból és külföldről egyaránt.

Mindenki promóciója nagyon jóra sikeredett és olyan stand nem is volt, ahol valakit épp nem tetováltak volna. Így fel lehetett mérni a technikákat. Bárkivel próbáltam beszélni, információkat kérni, mindenki nagyon segítőkész és kedves volt. Rengeteg névjegyet kaptam és a saját ötleteim megvalósítására jobbnál jobb ajánlatokat is. Sokat időztem Müllner Csaba standjánál is, aki hazánk nagy büszkesége. Munkássága egyedülálló és ámulattal figyelhettem munka közben.



A színpadon mindeközben folyamatosan folytak a programok. Volt hastánc bemutató, Freak Show és sorolhatnám. Neves zenekarok koncertjei tették még színesebbé a rendezvényt.

A szemináriumok inkább a szakmában tevékenykedõknek voltak érdemlegesek. Aki csak tetováltat, az nem annyira érintett a technikai megoldások kivitelezésében.

Véleményem szerint tényleg nemzetközi szintű és rendkívül igényes Convention a miénk. Büszkék lehetünk a szervezőkre és mindenkire aki hozzátett, hogy a Budapest Tattoo Convention 3. alkalommal is egyedülállóan legyen kivitelezve. Jövőre ugyanitt.

István Fazekas | 11 mar 2013

Random photos - 2023