FeZen - 2008
HungarySzékesfehérvár/Bregyó köz
Minden évbe felmerül a kérdés, minek menjünk Fehérvárra, szinte már ősz van újra, sátrazáshoz se valami meleg az idő, maga a fesztivál hamar bezár. Mégis mindig kikötünk a Bregyó közbe.

Idei program végképp nem érdekelt, azért egy pénteki napot megengedhetünk magunknak, főleg hogy Tity Timije kocsival tervezte a leutat. Bár délután 5-kor se tudtuk, hogy vonat vagy autó? Végül 6 után szerencsére elbillent a mérleg nyelve a 4 kerekű megoldás felé. Sebiék maradtak Pesten, én azért érdekesebbnek találtam utazni, mint valamelyik pesti kocsmába ülni és az asztal alá csúszni (mint az utólag mesélték).

Fél 8 fele végre elindultunk az albérlettől, erre az egy órára GPS titulussal rendelkeztem, a nevem legyen Andrea.

Leérkezéskor már tudtuk, iszonyat sok autó lesz, mivel hétvége, de Timinek kis gépjárműje van, könnyedén beparkoltunk egy aránylag jó helyre. Gyors jegyátvétel (kicsit paráztam, mivel csütörtökön hallottam, hogy elfogyott a bérlet, ezért csak aznapi jegyeket adtak. De minden rendben volt).

Fél 10 fele végre a fesztiválon, de sajnos nem sokat láttunk az egészből. Beugrottunk egy Isten háta mögött előadásra, ahol ismét felmerült a kérdés, hogy mit lehet ezen szeretni? Izlések és pofonok, de ritka gyenge produktumot kaptunk.

Lett volna még egy Watch My Dying, Moby Dick, de valahogy semmi se érdekelt, éjjel fél 1-kor már vártuk Leventét, merthogy visszajön értünk és kivisz a Fezen klubba, ahol a fesztivál karszalaggal ingyenes a Renegades koncert (RATM Tribute). Egész jól nyomták, bár kicsit szketpikus voltam velük szembe, mivel a Subscribe témája elég profi, viszont meglepően jól pörgött ez a másik verzió is. Közbe volt egy srác aki valami pálinkákkal kínált. Sikerült is berúgnunk Tityvel, vasút fele ordibálás némulásig, Képszakadás...

A reggeli vonattal Pest fele vettük az irányt, szombat estét az SCHC nevében Győrbe kell tölteni...
András Barth | 14 oct 2008

Flyer:

Random photos - 2023