Abhorrence, Liberal Youth, Social Free Face, God's Lonely Man, Suicide Pride
HungarySzombathely/Végállomás
Legutóbb decemberben jártunk Szombathelyen, akkor egy 24 órás bulival ünnepeltünk, most április 12-én ismét hasonlóra készültünk a Savaria Colonia Hardcore által rendezett bulin.

Pénteken Pista Néni kocsmájában történt vizit után Zolikával hajnali 5 órás elhajolás, reggel 10 órás ébredés, majd indulás Kelenföldre. A vonattal az első szakaszunk csak Celldömölkig tartott,mert Bogyó képtelen volt a 25 km-s vonatutat Pápáig úgy megszervezni magának, hogy elérje a csatlakozást – 25 percet kellett volna ránk várnia –ezért Zolikával rögtön bepattantunk a Rezgőnyárfalevél nevű kocsmába.

A kocsma hangulata a 80-as éveket idézte, szerencsére az árak is hasonlóak voltak. Bogyó érkezése után pár sört elfogyasztottunk, majd meglátogattuk az Ámor nevű /nem buzibár)helyi kocsmát is, majd 9 sör feltankolása után irány Savaria ! Kb. fél 6 körül megérkeztünk, majd Snapi – Desperado/ akciós volt a málnapálinka/ érintésével megérkeztünk a Heavy rock cafe nevű helyre. Rögtön csodálatos látvány fogadott minket, ahogy egy tini rocker feküdt eszméletlenül a fűben, tudtuk hogy ez a hely gyönyörű lesz. A kocsmában Hatebreed, meg Sepultura szólt, úgyhogy kellemes csalódás volt, hogy nem a Zöld-Bíbor-Fekete című számot kellett 100 órán keresztül hallgatnunk.

Aztán a helyen kicsit elhajoltam.. , szerintem Bogyó is, mert a SFF pólóját odaajándékozta Szikének. Végállomásba indulás taxival, kiszállás az OMV kútnál sört tankolni, találkozás Sassal, Bajával. Zolika addigra már OMV-s kannával öntözte a társaságot, úgyhogy a hangulat kezdett a tetőfokára hágni. Azért még gyorsan alkottunk egy tornasort a fénykép kedvéért.

A bulit a csornai Suicide Pride kezdte, akik az elmúlt egy évben szerintem nagyon sokat fejlődtek, nagyon király kis bulit nyomtak
A 2 .zenekart a God’s Lonely Man – t még soha nem láttuk. A koncertjük nagyon tetszett, kicsit nekem Do Or Die érzésem lett, bár lehet hogy csak a két énekes miatt…

Liberal Youth buli a szokásos fergeteges hangulat, bár most kevesebben voltak mint decemberben. Szerintem a szombathelyiek nem is szeretnek koncertre járni :) Social Free Face-n most nem szakadt le a világítás, de enélkül is szép koncertet nyomtak…
Már decemberben is megfigyeltünk Bogyóval egy csornai raszta srácot, aki előszeretettel mászik föl a színpadra, elveszi Béla mikrofonját és össze-vissza énekel. Hát most is ezt tette, úgyhogy elgurult Bogyó gyógyszere, és lerántotta a színpadról a srácot, lett is belőle kalamajka, a csornaiak értetlenkedtek, mi meg 100-szor elmondtuk nekik, hogy miért nem viselkedett a srác rendesen.

Koncert után italozás, Bogyó CD hallgatás, aztán irány a Snapi. Sajnos ott már annyira értetlenre ittuk magunkat, hogy összevesztünk és hazautaztunk ….. Összességében a buli nagyon jó volt, mi most már kibékültünkJ, úgyhogy május 11-én ismét jelen leszünk.
Sebestyén Füzy | 21 apr 2008

Flyer:

Random photos - 2023