The Eastpak Antidote Tour :Caliban, Soilwork, Chimaira, Sonic Cyndicate
HungaryBudapest/A38
Nem vártam sokat ettől az estétől, talán mert a bandák feléről semmi jót nem hallottam, a másik fele annyira nem hatott meg. Na meg pesti hétvége érzet... azért próbáljuk meg feldobni egy kora esti kocsmázással.
Pest mostanság nem nagyon ér meg egy estet...

Igaz csúsztam időben de igyekeztem behozni Tanárúrat és Sebit boroskólával. Lacát nem kellett, könnyed sörözéssel nem vettem fel a harcot. Majd fél 9-re megpróbáltunk eljutni az A38-hoz. Kint nagy tömegre számítottam, sok jegynélküli arcra, de szinte sehol senki, mindenki bent, mert már ment a matiné. Ígyhát mi is irány befelé.

Ruhatár, körbenézés, borszerzés. Petinek jár a köszönet a finom italért, majd beálltunk a belsö pulthoz, onnan hallgattuk és néztük a nagy tömeget vonzó Soilwork elöadást. Kezdés meggyőző, de mi tudtuk, hogy csak kedvcsináló művelet, a többi számuk nekem túl dallamosra sikeredett. Legalább tudtunk dumálni és inni nyugodtan. Calibanra már azért beálltunk a helyünkre (jobb elsö sorok). Eldurrant pár fotó, Zolikával és Sebivel poénból futottunk pár circle pitet, Tanárúr sikeresen kihányt valami rózsaszín terméket, elvileg én kértem meg, hogy a polómba törölje az arcát.

Hazafele még beugrottunk egy boroskólára a Boráros aluljárós kocsmába, ahol egyrészt a kinti köpködések, másrészt egyesek benti alvása végett elküldtek minket. Jobb is volt... a boltba szendvics, üveges borok, irány az albérlet, ahol másnap délutánig italoztunk Tanárúrral, de hogy pontosan mi történt, azt már nem tudom. Valahogy Tity segítségével eljutottunk Ceglédre.

A bulitól annyit kaptam, amennyit megérdemeltem?
András Barth | 25 oct 2007

Random photos - 2023