Hatebreed
HungaryBudapest/Park
Wáwáwáwwwáá! Valahogy így tudnám leírni azt az érzést amit kiváltott belőlem hogy a vérbeli, keleti-parti hardcore legendáit láthatom, hallatom élőben a Budapest Parkban!
Jamey leszakította az emberek fejét a Parkban!...

A koncert magasztos intró-val kezdődött, majd irdatlan döngölésbe csapot át, amit az emberek circle pittel jutalmaztak. A közönséggel rendkívül jó fejek voltak együtt énekeltünk épphogy nem bográcsoztunk együtt. Valaki családostul jött, ilyenkor a gyerekeken kötelezően munkavédelmi füles hisz jól meg dolgoztatták a dobhártyánkat.

Elég nagy energiabombát kaphattunk a hétre hiszen a koncert hétfőn került megrendezésre, ennek ellenére rendesen megtelt a közönségtér és a poharak majd gyomrok is mindenféle nedűvel.

Meg is tette hatását ugyan is az egyik rajongó olyannyira zúzott hogy kikellett vinni a tömegből, így a kedves biztonsági urak kisegítették. (elvileg be is lógott a rosszcsont).

Hatebreedes pólók tömkelege mindenfelé, ha nem volt rajtad akkor természetesen ezt azonnal pótolhattad a pólóárusoknál. Kiváló hangosítás is segítette az élvezeti érték növelését, szerintem még Óbudán is a Destroy Everything-et ordították. A sörárak isteniek, a WC-ék tiszták és ha megéheznénk 2 headbangelés között akár még igazi New Yourki archoz méltán hotdogot is falhatunk!

Reméljük nemsokára újra ellátogatnak felénk a srácok, ajánlom mindenkinek aki egy kicsit  maga alá akar egy széket rakni.



András Hegyi | 16 aug 2013

Flyer:

Random photos - 2023