Social Free Face, Liberal Youth, Don't Say A Word, Stolen Truth
HungaryGyőr/Red Rocket Music Club
Merész ötlettel álltam Don’t Say Ati elé: béreljünk hülyeségből 9 személyes kisbuszt Budapest – Győr távra, ami első hallásra elég abszurdan hangzott, általában minimál uticél Bécs, de mivel vonatozás helyett így olcsóbban megússzuk Sebiékkel a győri kiruccanást, szervezés indul!

Felhívtam a Cadaveres sofőrt, Sinyát, aki megfelelő árért elvállalta a Fehérvár – Bp – Győr – Bp – Fehérvár vonalat. Ídőpont egyeztetés: szombat délután 17:30-kor Campona Mc Donalds parkoló. (hiába: imádjuk a sárga-piros csíkos bohócfost. Le is fotózkodtunk vele, beült a 3 fős tornasorba a rohadék).

A zenekar pár perc késéssel begurult, gitáros Ottó máris eltűnt sört szerezni. 5 perc várakozás után eszembe jutott, van a táskámba vagy 3 db, ezért adtam gitáros Sanyinak, igyon amíg Ottóka „dolgozik“:) Visszatéréskor nagy szemekkel, nem értéssel ült be a buszba, nem tudta összerakni a képet, honnan van Sanyinak itala. Végre indulunk!

Szép naplemente, persze ezen a 120 km-en is meg kellett állnunk félúton a benzínkúton, majd Győrbe érve totál összezavarodtam, merre is érdemes megközelíteni a Red Rocket pubot. Szépen elnavigáltam volna az egész buszt egy kisebb városnézésre, pedig ismerem a helyet:)

Talán fél 8 lehetett de a hely pangott az ürességtől. Ezért inkább vidám fröccsözés céljából átnéztünk az Iparosba. Megjött Sorio és rég nem látott Robi. Volt egy arc, aki - mivel nyert a nyerőgépen - sorozatosan hozta nekem az asztalunkhoz az italokat, gondolom azt várta, majd meginvitálom az asztalunkhoz, de én csak megköszöntem a bort és hátat fordítottam neki:)

Este 9 körül kezd a buli, csak nem kéne lekésni. Hát mit mondjak, voltunk vagy 20-an a színpad előtt, úgy látszik az előzö este leszervezett ingyenes Rollin Wallowin búcsúbuli kiszívta az emberekből az energiát. Még elkaptuk a Stolen Truth végét.. Most annyira nem csapott arcon mint legutóbb Szombathelyen. Kicsit közömbösnek éreztem az egészet.

Majd érkezett a Don’t Say A Word. A zenekari díszlet kimerült egy plafonon akadt csepel sállal.:) Egész este ott lógott.. Énekes Ati enyhén ittasan megköszönte a győri közönségnek, hogy ilyen sokan eljöttek.:) Természetesen az utóhangok alapján a sértődöttségtől duzzadt győri szigorúság nem értette a viccet. Inkább azon kéne elgondolkodni ott Győrben, hogy nem kellett volna egymást követő két napon közel azonos kalliberű bulit szerveni, ráadásul az első ingyenes a másik 1.000 Ft-ba kerül. Simán belefért volna a két buli összevonása! De szép is lett volna!

Érkezett a Liberal Youth és a Social Free Face.. Szokásos jó hangulatú matinék. Ezen két zenekar mindig ugyanazt a remek színvonalas műsort nyújták. Nem lehet megunni.

Hazaúton majdnem mindenki bealudt. Az arcom jobb felére átragadt a bal kézfejemre alkoholos filccel rajzolt nagy Y jel (mert hát mi nem straigh edge-ek vagyunk hanem Y-ok). Ébredezés után - Csepelt elhagyva - össze-vissza magyaráztam a sofőrnek az útvonalat, aki a végén már a kormányt rángatta, hogy akkor most mi van? Végül Atiékat valamiért a Lágymányosi-híd lábánál tettük ki (miért??), Sebi vezényletével minket hazadobott az albérletbe.

Remek buli volt, két napig fájt a fejem a másnaposságtól:)
András Barth | 16 mar 2010

Flyer:

Photos about the event »