Budapest Riddim Band feat. Krsa & Dj Qulah
GermanyNürtingen/K3N
Israel Vibration koncert után nem haza vettük az irányt, mint a tisztességes emberek, hanem a nem messze lévő német Nürtingenbe. Ugyanis 12-én itt lépett fel a Budapest Riddim Band és CéAnne, Krsa. Mi nyugisan odaértünk, közben lassan ereszkedtem vissza a Földre, míg a BPR kénytelen volt szaggatni az autópályákon, hogy időben megérkezzenek.

Útközben vettem tradicionális svájci italt, karton számra az otthon maradt masszívnak. Az ital neve: Punica. :) :) Nagyon rossz az íze. Mondhatnám, hogy az eredeti jobb. Na, de még mielőtt ki kéne tenni a 18-as karikát, visszakanyarodok a témához. Nürtingen szép kis város. Tipikus német. Kicsit már untam is. Este 6-kor a szórakozóhely előtt találkoztunk össze a magyar sereg másik felével, pakolás, beállás. Ők vacsi, én gyógysör. A club a helyi művház alaksora. A helyi művház olyan, mint nálunk a Gödör, csak a felszínen…2 emelet magasságban. Az ajtón defibrillátor:) Az alaksor meg olyan mint a Gödör, csak negyed akkora. Icipici színpad, de legalább fain fények és hang. Itt sem lehet bent dohányozni. A sör már olcsóbb, és finomabb, mint Svájcban. A BP Riddim 22h fele kezdett, ügyesek voltak, jól szóltak. Krsa nagy showman, CéAnne-on láttam, hogy neki se a dancehall a szíve közepe, de ez is hozzátartozik, na. Nekem egyenesen a szívem peremvidéke a dancehall, úgyhogy én ezen a bulin, kizárólag szakmai szemmel voltam jelen. Fotóztam.

Jó hangulatot csináltak, egy helyi Mc is vendégénekelt egy riddim erejéig. A közönség ahhoz képest, hogy ugye egy viszonylag nem nagyon ismert magyar zenekarról van szó… szal, jót buliztak. Voltak „autentikusabb arcok” és papapapartyarcok is. Kb. 80 embert számoltam. (Israelen is:P )  A lányos részt hivatalból figyelmen kívül kellett hagynom, mindkét nap. A svájci lányok elég ufók voltak, talán 1-2 volt aki megért volna egy 1200Ft-os kávét ;) Nürtingenben is kb. ugyanennyi. A buli jó sokáig tartott, mert konci után a helyi … kula bá ;D pörgette a lemezeket. Ő egy nagyon kedves fekete srác volt, csak szerintem nem volt tisztában a névválasztásnál más nyelvek szavainak jelentésével. De az is lehet, hogy ilyen vicces fiú, jó kis önkritikával és mellesleg South Park rajongó. Helló-Belló! Na, szóval fergetegeset partyztunk a végén, be is csiccsentettünk. Majd 4 fele irány a szállás, amit kalandos út közepette meg is találtunk. Alvás. Aztán másnap gó haza. Köszönet Krisztinek a lehetőséget! Meg mindenkinek, mindent! Jó fejek voltak a friccek. farek vége.
Máté Farkas-Kontra | 16 nov 2010

Flyer:

Random photos - 2023