Vekeri - 2006
HungaryDebrecen/Vekeri-tó
Egy péntek-szombati jófajta salgóbányai céges teambuildingről szombat délután vettem az irányt a Vekeri-tó fesztivál felé, Hatvanból, egyedül, tűző melegben, 6 sör társaságában, jó zenékkel fűszerezve...

A 16:11-kor Hatvanból induló vonaton nekiültem az italozásnak. Majdnem elhánytam magamat, olyan fos íze volt. Csodaszép Tisza-tó! Végre Debrecen!

Célbavettem a resti pultot:) Magamhoz vételeztem még 3 sört és 1 dl becherovkát két, már feszten tartozkodó lakótársamnak. Igaz nem sok, de inni akartam velük egy felest. A fesztiválbusz pontban este fél 8-kor nekiindult, idős jóarc sofőrrel. Storiztam a tavalyi buszvezetésemről, az öreg tudta miről van szó:) Megvédte a kollegáját, nehogy rossz fényben tüntessem fel, azaz hogy rá nyomtam a káin bélyeget, azaz be volt rúgva:)

19:50 körül már vártam, hogy kihozzák a jegyemet. Megtörtént, irány befele. Normális beszámolót Zolika tudna irni mivel ő már péntek délután a fesztiválon tolta. Egyből elkértem a pulttól a magnót (elneveztem tolószékes kőkocsmának, mivel van rámpája azaz betonból feljáró). Magnó ON, jó zenéket fújt a szél. Este 11-ig ki se mozdultunk. Ekkor már készülődtünk a Mangod koncertre. Nem is értettem mi ez a kevés ember, hiszen a nagyszínpad programja nem lógott bele. P-mobil éjfélig volt kiírva. Inkább vissza a magnónkhoz.

Ekkor már társultak az elveszett emberek. Egészen reggelig, pultzárásig ment a móka. Kb. reggel 7 fele kikapcsolták az áramot, mentünk máshova. Az egész fesztiválon off volt a helyzet, ezért a fesztbusz végállóban található kocsmából kértünk "erőt". Elsőre adtak, majd kihúzták mert hangos. Mondhatni, csak a szokásos. Délelőtt 10 órási bussza végül távozóra fogtuk a dolgot.

Utólag: Zolika kösz a beszámolót! :)
András Barth | 26 jun 2006

Flyer:

Random photos - 2023