Kaszanapok - 2006
HungaryKazincbarcika/Sportpálya
Nyírbátorból péntek délután pályáztunk át Kazincbarcikára Rasta Sanya és kocsijával. Útközben pont egy olyan leálló részen fékeződtünk le, ami egy vadkenderrel "kikövezett" kerítés mellett volt:) Azért továbbálltunk..

A hely elsőre nem találtuk, majd jött az infó hogy a Sport kocsma mellett. Innentől nem volt gond, hamar megtaláltuk az autóbusz pályaudvart és mellette a rendezvényt. Itt parkolóra fogtuk a dolgot és irány gyalogosan a bejárat fele. Majd onnan "elzavartak" a hátsó bejárathoz ahol a sajtós belépőinket tudtuk átvenni. Odafele menet persze belénk kötött 4db 35 év körüli cigány és egy (szerintem a cigányok csicskája) hajléktalanféle. A homeless arc részegen mutatta, hogy inna valamit, beszélni nem tudott a fogyaték. Majd Csabika nekiadta a dobozos sörét, de a buzigyökér reflexböl visszadobta Csabikára. Mi jobbnak láttuk lépni, mivel Sanyikának ki kellett venni valamit a járműből. Én javasoltam neki, hogy ne tegye, mert a kötekedős csapat utánunk jött. Ezért bemenkültünk a kocsmába.

Ittunk egy boroskólát és léptünk. Gyors belépőátvétel. Végre a fesztiválon. Blind Myslelfen voltunk vagy 100-an. Naná, hogy a Circle of Pain-nel kezdtek nagy örömömre. ( Tankcsapdáról áttévedt arc félidőben elkezdte üvölteni, hogy Circle of Pain.. Énekes gergő szépen közölte, hogy nem Tankcsapda után kéne idetalálni, mert akkor még láthatta is volna!)

Mivel aznapra már semmi extra élmény nem volt kilátásba, ezért az egész banda átpályázott egy olcsóbb kocsma irányába, ahol a CD-inket is berakta a pultos figura. Volt nagy öröm. Bozó sikeresen osztotta nekem vagy 20 percig folyamatosan, hihetetlen gyors témaváltásokkal. A végére szerencsésen leizzadtam:) Éjjel 1 fele ki kellett menni Sanya kocsijához a cuccunkért (sátor, hálózsák, táska, Csabika Tomija).

Egész reggelig nyomtuk, az emberek folyamatosan tüntek el, de mi maradtunk (Csabika, Hegyi Tomi, Simon+ még pár arc). Még előző este Sanya mondta, 100%, hogy megyünk vissza Nyírbátorba. Persze ez nem lehetett igaz, mivel szombat este 7-kor Isten Háta Mögött. Így hát Csabikával délelőtt 11-kor nagynehezen elindultunk a nem egyszerű túrának vissza Azfesztre.
András Barth | 07 aug 2006

Photos about the event »